Het initiatief van Multifunctioneel Centrum De Enk, Eetcafé de ”WijKeuken”. Met het mooiste plein voor de deur in de leukste wijk van Zwolle.

De WijKeuken is een keuken voor iedereen van student tot bank directeur waarbij je betaalbaar en gezond eten met verse ingrediënten kan verwachten!

Iedere woensdag & donderdag kan je lekker tafelen tussen 17.00& 20.00 uur. Daarnaast is het mogelijk de maaltijd af te halen. Iedere week is er een overheerlijk ander menu, met liefde en aandacht bereid door onze enthousiaste keukenbrigade.

De kosten van een maaltijd bedragen € 10,00, voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,00. Daarnaast is het mogelijk om TientjeVriendje te zijn, dan betaal je 12,50. Met deze extra donatie van € 2,50 maak je het mogelijk voor iemand met een kleinere portemonnee om voor € 7,50 te eten.

 

Reserveren kan via deze website van de WijKeuken, even bellen of langskomen om je reservering door te geven is ook geen probleem. Geef altijd je mogelijke voedselallergieën door, we werken volgens de allergenenwet.  Reserveren kan tot en met  dinsdag voorafgaande tot 12.00 uur dat het eetcafé plaatsvindt. Je kan natuurlijk ook last minute proberen te reserveren, misschien is er iemand uitgevallen en heb je mazzel!

 

De WijKeuken ”Samen met een Sociaal Hart”