Sinds woensdag 21 oktober jl. is een nieuw initiatief  gestart van Multifunctioneel Centrum De Enk  in Assendorp, Eetcafé de ”WijKeuken”. Met het mooiste plein voor de deur in de leukste wijk van Zwolle.

De WijKeuken is een keuken voor iedereen van student tot bank directeur waarbij je betaalbaar en gezond eten kan verwachten!

Er is gestart met 1 dag in de week . Iedere woensdag kan je lekker eten tussen 12.00 & 20.00 uur, dus ook de liefhebbers van heerlijk warm eten tussen de middag komen op deze wijze aan hun trekken. Daarnaast is het mogelijk de maaltijd af te halen. Iedere week is er een overheerlijk ander menu, met liefde bereid door Evelien. Zij staat samen met Dennis & Lilian in de WijKeuken.

De kosten van een maaltijd bedragen € 10,00, voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,00. Daarnaast is het mogelijk om TientjeVriendje te zijn, dan betaal je 12,50. Met deze extra donatie van € 2,50 maak je het mogelijk voor iemand met een kleinere portemonnee om voor € 7,50 te eten.

 

Reserveren kan via deze website van de WijKeuken, even bellen of langskomen om je reservering door te geven is ook geen probleem. Geef altijd je mogelijke voedselallergieën door, we werken volgens de allergenenwet.  Reserveren kan tot en met de maandag voorafgaand aan de woensdag dat het eetcafé plaatsvindt. Je kan natuurlijk ook last minute proberen te reserveren, misschien is er iemand uitgevallen en heb je mazzel!

 

De WijKeuken ”Samen met een Sociaal Hart”