Vacatures:

Momenteel hebben wij  vacatures beschikbaar M/V .

# Schoonmaak medewerkers. ( vanaf 16 jaar )

#Horeca medewerkers oproep basis. ( vanaf 18 jaar )

Wil jij onze gezellige team komen versterken stuur dan een mail bericht naar info@deenkassendorp.nl

( meer informatie zie elders op onze website )

Activiteitencommissie:

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om deze commissie te ondersteunen en hand en spandiensten te verlenen bij onze diverse activiteiten zoals het opbouwen, aankleden, uitlichten en versterken en afbreken van activiteiten.

Bestuur:

Ons bestuur kan altijd versterking gebruiken, momenteel hebben wij de functie van secretaris vacant ( M/V ) reageren gelieve per mail aan bestuur@deenkassendorp.nl

Heb jij eventueel kennis van financiën, of ben je een goeroe die heel goed de weg weet in fondsenland, of veel van personeelszaken weet dan komen wij graag met jou in contact, gezamenlijk zetten we dan de schouders eronder om de Enk naar een nog hoger level te dragen, durf jij de uitdaging aan stuur ons dan een mail, zodat we je kunnen uitnodigen voor een oriënterend gesprek. ( bestuur@deenkassendorp.nl )

Stage plaatsen:

De Enk biedt diverse stage mogelijkheden. Studenten worden begeleid door een deskundig en ervaren medewerker, zij ondersteunen jou bij het bereiken van je persoonlijke leerdoelen. Je kunt bij ons stage lopen als je een Mbo-opleiding volgt via het dagonderwijs- de beroepen opleiding leerweg ( BOL )

Net als onze vaste medewerkers van de Enk, heb je echte ( onregelmatige diensten ) zo krijg je een goed beeld waar de Enk voor staat.