Werken bij de Enk

Vacatures:

Momenteel hebben wij  per direct meerdere vacatures beschikbaar.

  • Functie: Schoonmaker m/v
  • Leeftijd: 18 – 24 jaar
  • Uren per week: Oproep basis        ( +/- 6-uren p.w Ma. t/m Vrij. vanaf 17.00 uur )
  • Periode: 6 maanden       ( uitzicht op verlenging )
  • De werkzaamheden bestaan o.a. uit: Alle voorkomende werkzaamheden, dweilen, stofzuigen, tafels afnemen, toiletten etc, etc.
  • Eisen: Je hebt oog voor detail,  je bent hygiënisch en netjes.

Reageren op de bovenstaande vacature uitsluitend per mail voorzien van CV naar, info@deenkassendorp.nl t.a.v. dhr. van der Plas.

Activiteitencommissie:

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om deze commissie te ondersteunen en hand en spandiensten te verlenen bij onze diverse activiteiten zoals het opbouwen, aankleden, uitlichten en versterken en afbreken van activiteiten.

Bestuur:

Ons bestuur kan altijd nog versterking gebruiken. Heb jij kennis van financiën, of ben je een goeroe die heel goed de weg weet in fondsenland, of weet je veel van bouw en faciliteiten of veel van personeelszaken en ben je niet vies van de verantwoordelijkheid die je als bestuurder van ons wijkcentrum in gezamenlijkheid met de andere bestuurders op de schouders neemt stuur ons dan een mail, zodat we je kunnen uitnodigen voor een oriënterend gesprek.

Vrijwillig assistent barmedewerker:

Vindt je het leuk om regelmatig een aantal uurtjes onze vaste barmedewerkers te assisteren bij alle voorkomende horecawerkzaamheden.

Stage plaatsen:

De Enk biedt diverse stage mogelijkheden. Studenten worden begeleid door een deskundig en ervaren medewerker, zij ondersteunen jou bij het bereiken van je persoonlijke leerdoelen. Je kunt bij ons stage lopen als je een Mbo-opleiding volgt via het dagonderwijs- de beroepen opleiding leerweg ( BOL )

Net als onze vaste medewerkers van de Enk, heb je echte ( onregelmatige diensten ) zo krijg je een goed beeld waar de Enk voor staat.