Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Toneelstuk: Halat Se Majboor (machteloosheid) 

zondag 7 april om 13:00 - 18:00

Toneelstuk: Halat Se Majboor (machteloosheid)

Wie denkt dat er in elk situatie de dans ontsprongen kan worden heeft het lelijk mis!! Het is niet overal Roze geur en maneschijn !! Heb je zin in een paar uurtjes Surinaams Hindoestaanse humor én spanning? Dan mag je dit ‘aangrijpende’ verhaal over cultuurverschillen, familiebanden, liefde, passie en ontrouw niet missen! Een gescheiden man word verliefd op een weduwe en geven zich over aan hun verlangens.

Deze situatie heeft grote consequenties voor hun toekomst als de gescheiden man moet trouwen op laste van zijn vader. Een kind die snakt naar de liefde van zijn vader, een echtgenote die trouw is aan haar huwelijk en zich bedrogen,verlaten en uitgekotst voelt…..Al deze elementen worden smeuïg, hillarish verweven tot een spannend én humoristisch blijspel/toneelstuk.

Johnny no 1 is een ervaren producent die al 20 jaar actief is met zijn theaterproducties. Alle voorstellingen zijn tevens op professionele wijze op dvd uitgebracht. Hij behoort inmiddels tot de toppers binnen de Surinaamse entertainment industrie.

Cast: Rajesh Jagernath, Sharmila Ramsoebag, Tulsi Panday, Natasha Alibux, Sroetie Patandin, Arwien Ramlal, Vinodh Chauthi, Prakash Jankie en Johnny no 1.
Schrijver/regisseur: Johnny no 1

Let op! Hindostaans, Surinaams én Nederlands gesproken. 

Zaal open:  vanaf 13.00 uur.

Entree: € 12,50

Details

Date:
zondag 7 april
Time:
13:00 - 18:00

Venue

De Enk
Enkstraat 67
Zwolle, Overijssel 8012VA Netherlands
+ Google Map
Phone:
0384216331
Website:
deenkassendorp.nl