Kookstudio.

Assendorp heeft al vanaf 2012 een buurtrestaurant/Kookstudio waar wijkbewoners samen kunnen koken en eten. Eén van de voornaamste doelgroepen wordt gevormd door senioren die dreigen in een isolement te raken. Zodoende kon dit initiatief rekenen op een financiële bijdrage van het Zwolse fonds De Gasthuizen. Wijkwethouder Erik Dannenberg was bij de opening, en trok er voor de gelegenheid een kokspak voor aan. ”Samen koken” en ”samen eten” betekent samen leven en wellicht een doorbreking van een (sociaal) isolement waarin veel Zwollenaren ongewild leven! Om die reden is in de Enk, vanuit een bewonersinitiatief, het Kookrestaurant/kookstudio gerealiseerd.

Meer informatie afdeling sales 038-4216331 / info@deenkassendorp.nl

bent u geïnteresseerd in het huren van onze kookstudio? klik dan hier

Professionele keuken

De kookstudio bevat drie kookunits, waardoor er maximaal 12 personen gelijktijdig kunnen deelnemen aan een kookles of workshop. In het restaurantgedeelte is rekening gehouden met maximaal 18-24 eters.

In onze kookstudio is voldoende servies en glaswerk aanwezig en een wasstraat om alle keukengerei, glas en serviesgoed weer schoon weg te bergen. Vaat-, hand- en theedoeken, evenals schorten, worden per blok beschikbaar gesteld en zijn inbegrepen in het verhuur tarief.

Meer informatie afdeling sales 038-4216331 / info@deenkassendorp.nl

 

Bron: weblogzwolle